Flipper och arkadspel hos O’Learys på Tolv Stockholm.

By | 2016-12-11

Var i veckan på jobb i Stockholm och passade då på att besöka O’Learys på Tolv Stocholm vid Globen och Tele2 arena.

Då hotellnätter är riktigt tråkiga när man är själv i storstan och hotellet jag brukar bo på var lite dyrt för dagen så passade jag på och boka Quality Hotel Globe för att på kvällen kunna besöka O’Learys på Tolv Stockholm. O’Learys hade fem stycken flipperspel från Stern och en lite arkadspel i olika former. Jag växlade tre hundralappar för och kunde testa följande flipper och arkadspel…

 

På O’Learys kör man bara med Stern flipper.

Stern Ghostbusters
Jag hann spela en omgång innan Start-knappen slutade fungerade och mina credits inte gick att använda, jag fick pengarna tillbaks och de stängde av maskinen samt KISS då de sa att både spelen får problem med detta ibland. Det lilla jag hann testa så ser Ghostbusters fantastiskt ut och ljudet är kanon!
Lite senare så var spelet igång igen så kände jag mig tvungen att testa en gång till. Till min förvåning var allt ljud avstängt, jag klagade direkt efter första kulan och fick jag som svar att det låter för mycket och att de inte kunde slå på det utan att teknikern var där, konstigt. Var bara att sluta spela det då flipper utan ljud tar bort halva nöjet och ljudet ger vägledning, speciellt när man inte vet vad man ska göra. Bad om pengarna tillbaka för att kunna lägga dem på andra flipper, fick jag inte… uselt O’Learys.

Stern KISS
Spelade några omgångar men jag hade svårt att gilla det, berodde nog mest på att flipperknapparna fastnade och att genomföra tip pass på detta spelet var bara att glömma.

Stern WWE
Såg ut att vara i bra skick och jag körde nog 10 omgångar på denna, enda problemet som fanns var att vänstra rampen hängde lite i luften och gjorde det svårt att träffa, det är inte som det ska vara men man kan inte kräva att allt ska vara perfekt.

Stern Star Trek
Här la jag ner mest, ca 15 tior. Star Trek är ett fantastiskt roligt flipper från Stern och spelet var i bra skick, enda nackdelen var att det stod vid RaceRoom-prylarna och man hade svårt att höra ljudet från flipperspelet. Star Trek har flera multi-balls som är lätta att starta, det är bra och varierade uppdrag, det är lätt att lära sig och variationen tycker jag gör Star Trek till ett oerhört bra flipper. Jag önskar jag hade ett hemma.

Stern Game of Thrones
Här lades också ganska många tior. Spelet var i bra skick och var roligt den korta stund det varade. Jag hade till en start ingen aning om hur det fungerar och ärligt talat så tror jag att jag skulle behöva en helkväll med spelet för att lära mig.

61 in 1 arkadspel
Det fanns ett arkad-kabinett vid bowlingbanorna där de hade ett 61 in 1 och det kostade en femma för att köra en omgång. Jag ångrar att jag använde två femmor här för att lira lite Pac-Man, dels hade man en usel LCD-skärm, joystickarna var 8-way och de var sladdrigare än sladdrigast och (ursäkta språket) helt jävla förstörda!! Den här maskinen borde de ta bort eller så fixar de maskinen. Jag hade inte spelat den igen om den så stod på free play och alla andra spel på O’Learys var trasiga.

 

O’Learys på Tolv Stockholm har en del att jobba på för att jag ska vara nöjd, de kan börja med att ta bort arkadspelet vid bowlingen och vid problem betala tillbaks pengarna för de credits man betalat för. Deras 61 in 1 arkadspel hoppas jag de tar bort snarast, just nu känns det som man lurar folk på femmor, fixa spelet eller ta bort det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *